Hoe gebruikt je een e-sigaret

Hoe gebruikt je een e-sigaret

Enkele tips zullen je ongetwijfeld helpen om gemakkelijker over te stappen op e-sigaretten. De eerste vereiste na de aankoop van een nieuwe e-sigaret is dat je er inderdaad een beetje aan gewend moeten raken. Verder zijn de e-sigaret prijzen helemaal niet zo hoog. Voor enkele tientjes hebt u al een prima elektrische sigaret.

De verdamping zelf en de gewoonte om het in te nemen, zijn ook anders. Vanaf nu is er geen aansteker meer nodig of rondslingeren van de verpakking. Je moet vanaf nu rekening houden met batterijen en e-liquid. De batterij moet opgeladen worden en e-liquid (dampvloeistof) moet bijgevuld worden.

Tip voor een nieuwe vaporizer

Aarzel niet om een expert te zoeken die je vragen graag beantwoordt. Het kan je favoriete e-sigarettenverkoper roken.nl, een forum of iemand zijn die je kent. E-sigaretten gebruiken: het is anders dan gewone sigaretten roken en is eveneens minder schadelijk!

De gewoonte die je tijdens het roken ontwikkelt, is hardnekkig en snel, en door te roken kun je de twee gewoonten vergelijken. Het maakt beide gebruik van nicotine. Iedere roker rookt anders. Het grootste voordeel van e-sigaretten is dat je veel instellingen kunt wijzigen. Je moet ze begrijpen of advies krijgen om te leren hoe je het apparaat moet gebruiken en lees daarom altijd zorgvuldig de handleiding. Voor een succesvolle overgang kan de e-sigaret helpen, wat bemoedigend is in je zoektocht om te stoppen met traditionele tabak. Stoppen met roken via de e-sigaret kan dus prima!

Veel instellingen voor de elektronische sigaret

Elk type elektronische sigaret heeft verschillende kenmerken. Het uitgangspunt blijft natuurlijk hetzelfde, maar de fabrikant biedt verschillende modellen aan. Je zult zien dat er meerdere onderdelen in te delen zijn. Het gaat hier vooral over het regelen van nicotinegehalte en propyleenglycol (een van de belangrijkste componenten van e-vloeistof). Temperatuur speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de dampconcentratie. Elk type elektronische sigaret produceert een bepaald soort stoom. Het is bijvoorbeeld moeilijk om dichte en geventileerde stoom te voorzien van dezelfde "clearomizer". Daarom is het gebruik van apparatuur afhankelijk van het ontwerp.

Zie ook stadionfakkels op roken.nl