Hoe smaakt de Heets russet?

Een elektronische sigaret zoals de Heets heeft niet alleen het voordeel dat je kunt genieten van een sigaret zonder dat je rook hoeft te inhaleren. Je hebt ook nog eens een grote keuze uit verschillende soorten smaken. Bij een Heets zijn er tabakssticks in diverse sterktes en smaken verkrijgbaar, van licht tot krachtig. De Heets russet heeft een robuuste tabaksintensiteit.

Een complete set Heets

Het verschil met de meeste e-sigarets is dat je bij een Heets geen vloeistoffen verwarmt, maar tabakssticks. Doordat je deze tabakssticks, zoals de Heets russet, verwarmt en niet verbrandt, komen er minder schadelijke stoffen vrij. Heets russet plaats je bijvoorbeeld in een iQos 3 Duo, een smal formaat e-sigaret die je gemakkelijk mee kunt nemen en die er bovendien ook nog mooi uitziet. Je kiest uit verschillende kleuren, zoals blauw, zwart of zilver. Voor een volledige set heb je natuurlijk de e-sigaret nodig, de Heets russet tabaksstick, schoonmaakstaafjes en een schoonmaakborstel.

Snel opladen

Voor optimaal gebruik van de e-sigaret zorg je dat de batterij volledig opgeladen is. Je kunt dan twee Heets russet achter elkaar gebruiken voordat je de batterij opnieuw op moet laden. Voordat je kunt inhaleren moet de e-sigaret op de juiste temperatuur zijn, zodat de Heets russet goed verwarmd is. Dit opwarmen duurt iets minder dan twee minuten. Met een volledig opgeladen batterij kun je rekenen op twintig sessies. Je kunt op de display zien hoeveel sessies er nog over zijn. Daarnaast krijg je een waarschuwing in de vorm van een trilsignaal als je nog twee trekjes over hebt voordat de batterij leeg zal zijn.

Eenvoudig in gebruik

Omdat iedereen een andere smaak heeft, zijn de heets niet bij de e-sigaret inbegrepen. Het voordeel hiervan is dat je dus ook de smaken kun afwisselen. Houd je van een krachtige en robuuste smaak dan is de Heets russet een goede tabaksstick voor jou. Je kunt de tabaksstick eenvoudig over het verwarmingselement schuiven als de batterij opgeladen is. Vervolgens houd je de knop ingedrukt en je wacht tot het led lampje gaat knipperen. Dan laat je de knop los en je wacht tot het lampje blijft branden. Dit is het signaal dat de e-sigaret op temperatuur is en dat je van de Heets russet kunt gaan genieten. Als het lampje weer uitgaat kun je de Heets russet verwijderen en de batterij opladen zodat je goed voorbereid bent op een nieuwe sessie.

Beleef de intense smaak van Heets russet

Je kunt de inhoud van de Heets russet vergelijken met een traditionele sigaret. Dat wil zeggen dat de smaakbeleving hieraan gelijk staat en ook de inhoud van de tabak in de Heets russet tabaksstick is vergelijkbaar. Je hebt een krachtige smaak waarbij ook een aroma van mout vrijkomt. Dit zorgt ervoor dat je dichtbij de beleving van een normale sigaret komt, maar je profiteert van de voordelen van het verdampen. Ook voor je omgeving is het prettiger, omdat er geen rook vrijkomt tijdens het dampen. Maak de e-sigaret na iedere twintig sessies schoon met de speciale borsteltjes en je kunt lang genieten van de robuuste smaak van de Heets russet.