Je huis verkopen aan een opkopende makelaar

Het verkopen van je huis verloopt in de regel via een verkoopmakelaar. Deze bereid je voor op de promotie middels foto's, tips en persoonlijke adviezen. Deze makelaar kent de regio op zijn duimpje en door het zo te doen zoals hij of zij het beoogt, kun je erop rekenen dat alles vlekkeloos verloopt.

Toch verloopt dit niet altijd als gewenst en zeker in dezer tijden vallen resultaten tegen. Zo dalen woningprijzen, om vervolgens weer fors te stijgen. Kortom, veel fluctuaties maar de manier van verkopen is natuurlijk anders dan bijvoorbeeld verkopen aan een opkoper. Een opkoper biedt dezelfde dag en binnen een week kan de woning zijn verkocht. Dit heeft zowel nadelen als voordelen. Maar zeker in hevige tijden wegen de nadelen niet meer altijd op tegen de voordelen. Een huis verkopen kan tegenwoordig op zoveel manieren!

Een voordeel die een opkoper biedt is de directe zekerheid, want een bod van een opkoper is in de regel zonder voorbehouden. Zo in zo kun je rekenen op een bod zonder voorbehoud van financiering. Dit houdt in dat de verkoopprijs vaststaat en niet afhangt van een beoordeling door een hypotheekverstrekker. Aangezien u wellicht naar een groter huis wilt verhuizen, wel zo fijn dat deel 1 geregeld is. Dit waar je anders nog weken in onzekerheid zit. Want verhuizen houdt in dat je oude huis verkocht moet worden. En dat houdt in dat er een aankoop plaatsvindt en meestal is het oude huis dan onderpand, vaak middels een overbrugging(skrediet).

Huisverkopenaanmakelaar.nl is een opkopend makelaar die handelt in huizen. Ze nemen alle zorgen over, zoals huizen met verouderde delen of kamers die gerenoveerd moeten worden. Allerlei zorgen bestaan niet meer en ook het verkoopproces werkt zeer eenvoudig. Want er hoeven geen langdurige processen plaats te vinden, zoals het houden van bezichtigingen of onderhandelingen. Met Huisverkopenaanmakelaar.nl hoeft u enkel een onderhandeling te voeren met een vast contactpersoon die ook nog eens een vastgoedspecialist is.

Meldt daarom altijd je woning aan voor een vrijblijvend en gratis bod. En dit kan voor alle huizen! van lege woning, verhuurde woning tot klushuis. Het verkopen van uw huis was nog nooit zo gemakkelijk geweest.