Meest verwachte consolegames in 2022

Er zijn heel wat gametrends in 2022. Kijk maar eens naar de lijst van games die in 2022 uitkomen en zie geen terugkerend thema. Dit is het jaar van reboots, sequels en spin-offs. Ja, games hebben altijd al reeksen gezien en populaire personages hergebruikt, maar als WB Games Montreal een Gotham City-game kan maken waarin Batman (spoiler alert) dood en afwezig is, is het inderdaad een bijzonder jaar.


Lijst van de meest geanticipeerde consolegames:

Hitman Trilogy


Misschien is deze eerste vermelding een beetje valsspelen - de trilogie combineert de drie afleveringen van een reboot-serie die ver terug in 2016 begon. Met een franchise die al in 2000 begon, heeft Hitman acht canonieke games voortgebracht, een deluxe-editie, twee teleurstellende speelfilms en zelfs de beste casino wereld bereikt met een Hitman-videoslot. De Hitman Trilogy voegt VR-compatibiliteit toe en geeft spelers verschillende opties om hun favoriete momenten uit de trilogie opnieuw te spelen.

Saints Row


Saints Row, de Pepsi tegen de open wereld Coca Cola die Grand Theft Auto is, introduceert ook een reboot serie waarvan het eerste spel tegen het einde van de zomer wordt gelanceerd. Je leidt een criminele bende in wat je maar wilt, dus je kunt je specialiseren in de ondeugd van je keuze.

Tiny Tina's Wonderlands


Hoewel minder voor de hand liggend, is Tiny Tina's Wonderlands een spin-off van Borderlands. Het neemt de werelden van Borderlands en giet ze vol met LSD-mythische monsters, schatten, een Dragon Lord en een spotlight op Tiny Tina. TTW wordt een co-op game voor vier spelers met veel regenbooggekte om te verkennen.

Gotham Knights


De Batman: Arkham serie heeft zowel populair als kritisch succes gekend, dus besloot WB Games Montreal om de kip met de gouden eieren te doden. Batman is dood in deze voortzetting van de serie, en zijn rol wordt ingenomen door de 'Gotham Knights': vier secundaire personages met grote schoenen om te vullen.

Nightingale


Sommige spellen kunnen je aandacht trekken met slechts een eerste blik. Nightingale is zo'n spel. Gedrapeerd in een duidelijke Victoriaanse stijl, kan dit overlevingsspel solo of met vrienden gespeeld worden. Als Nightingale de sfeer kan waarmaken die het belooft, zou het de industrie wel eens een beetje op kunnen schudden.

Switch Sport


Switch Sports is misschien wel de meest schokkende game in deze lijst. Niet omdat het controversieel is, maar omdat Switch-bezitters zo lang hebben moeten wachten om zichzelf voor gek te zetten terwijl ze in de woonkamer rondhuppelen en doen alsof ze in totaal zes verschillende sporten spelen, met golf als latere toevoeging.