Pallet rollenbaan van PMBK Engineering

PMBK Engineering B.V. is een modern bedrijf met ruim 20 jaar ontwerp – en praktijkervaring, Wij ontwerpen innovatieve en toonaangevende producten als ook oplossingen op basis van uw idee of wens. Doordat wij veel ervaring uit de praktijk hebben, weten we onze ontwerpen dusdanig uit te ontwikkelen dat deze optimaal gebruik maken van functionaliteit, ergonomie en gebruikersgemak. Het snel kunnen afstellen, vervangen van verbruikers materialen en het snel kunnen vervangen van slijtagedelen zijn daar een mooi voorbeeld van.

Om uw ideeën en wensen om te kunnen zetten in een finished product maken wij gebruik van de nieuwste technieken. Het complete ontwerp wordt getekend en waar nodig gecontroleerd in Solidworks 3D Cad software. Hiermee zijn we in staat om voortijdige problemen te ondervangen en efficiënt het ontwerpproces te doorlopen.

Omdat we veelvuldig onderling brainstormen, worden de mechanische en elektrische ontwerpen perfect samengevoegd tot een doordacht ontwerp waarin rekening wordt gehouden met elkaars disciplines. Het eindresultaat is een perfecte samensmelting van mechanica, besturingstechniek en softwareontwikkeling waar we dan ook erg trots op zijn.

PMBK levert diverse rollenbanen, transportbanden en andere soorten pallettransportsystemen. Ook hebben wij diverse opties zoals palletindicatoren, sensoren, eindstops, runner plates, zijgeleiders en aandrijvingen. Als het pallettransport binnen uw bedrijf handmatig plaatsvindt met behulp van mankracht, is het zeker een lonende investering om het transportproces te automatiseren.

Overweeg de aanschaf en installatie van een palletrollenbaan op maat voor een efficiënter transport van pallets binnen uw bedrijf. Door het industriële proces binnen uw bedrijf te automatiseren zorgt u ervoor dat er kosten worden bespaard terwijl het transport van pallets efficiënter verloopt.

De palletrollenbaan is de ideale oplossing voor het transport van pallets binnen uw branche. Onze standaard palletrollenbaan kan pallets vervoeren met een maximaal gewicht van 2500 kilogram. De rollenbaan is verkrijgbaar in verschillende lengtes, namelijk in 1350mm, 1500mm, 1950mm, 2550mm en 3000mm. Daarbij horen de respectievelijke rollenbaangewichten van 190, 200, 250, 300 en 350 kilogram. De rollenbaan heeft een transportsnelheid van 20 meter per minuut wanneer deze leeg is, wat afneemt tot 11 meter per minuut wanneer de palletrollenbaan vol is.