Stinkende voetbalschoenen

Misschien heb jij dat ook wel. Je wil je voetbalschoenen aantrekken, pakt ze op en je vergaat bijna van de stank. Deze is gewoon zo erg en niet te harden dat het niet meer fijn is om deze schoenen aan te trekken. Eigenlijk zou je de schoenen wel in de wasmachine willen gooien maar omdat je voetbalschoenen vaak van leer zijn gemaakt is dit helaas niet mogelijk.

Schoenen opfrissen

Is er een mogelijkheid om je voetbalschoenen weer fris te krijgen? Je kunt proberen ze in te spuiten met een schoen deodorant maar vaak zal dit niet helpen. Dit komt doordat een deodorant de geur tijdelijk laat verdwijnen. Eigenlijk is het maskeren want uiteindelijk zal de geur weer terugkomen.

Dit komt doordat deze wordt veroorzaakt door micro-organismen die in je schoenen leven. Deze houden van warmte en vocht en elke keer als jij je schoenen weer aantrekt zullen deze weer warm en vochtig worden en worden de micro-organismen weer actief. Ze zullen dus gelijk weer geur gaan produceren en jij zult dus nooit van de klachten afkomen op deze manier.

Je zult dus ervoor moeten zorgen dat deze micro-organismen worden geëlimineerd zodat ze niet meer de kans krijgen om een ondragelijke geur in jouw voetbalschoenen te verspreiden. Hoe doe je dit?

De oplossing voor stinkende voetbalschoenen

Het antwoord hierop is PediFris®. Dit middel is een schoenpoeder die je in je schoenen strooit en zijn werk doet op het moment dat je de schoenen aan hebt. Tijdens het dragen van jouw schoenen zal het middel zich verspreiden in je schoenen en sokken. Het zorgt er dan voor dat op een grondige manier alle micro-organismen worden uitgeschakeld en jouw voetschoenen weer geur-neutraal zullen zijn.

Dit doe je enkele keren achtereen en je zult merken dat je tijden lang bevrijd zult zijn van die stinkschoenen. Om er zeker van te zijn dat de geur niet weer teug zal komen behandel je niet alleen je voetbalschoenen maar ook al je andere schoenen.

Geinteresseerd? PediFris® is te verkrijgen via de gelijknamige webshop www.pedifris.nl en via Bol.com.